Welkom bij Bos Installatietechniek

Al meer dan 70 jaar (sinds 1950!) is Bos een begrip in de installatietechniek. We staan bekend om het aanbieden van een totaalpakket: één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op het gebied van renovatie, nieuwbouw en utiliteit. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. In alles wat we doen gaan we voor kwaliteit, duurzaamheid en goede service. In 2000 zijn we verhuisd naar een prachtige locatie in Putten. Daar hebben we niet alleen een fijne werkplek gerealiseerd, maar ook een mooie showroom/adviesruimte om klanten te ontvangen. Je komt te werken in een klein team, binnen een organisatie met ca. 25 medewerkers.

Wat mag je allemaal doen?

Als installatiemonteur komen alle facetten van het complete installatiewerk voorbij. Vanaf de start van een bouw tot aan de oplevering ben jij bezig met de realisatie van al het installatiewerk. Zo ben je bezig met onder andere de aanleg van sanitaire, cv-, warmtepomp- en luchtbehandelingsinstallaties. Je werkzaamheden zijn erg afwisselend, waarbij je het grootste deel van de dag samen met je maatje op het project aan het werk bent. Je bent leergierig en zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste trends op het gebied van duurzaamheid en de hiermee samenhangende nieuwe technieken. Vanuit kantoor word je goed ondersteund, zodat jij je tijd maximaal kunt gebruiken voor het ‘echte werk’.

Als sanitair monteur ga je  naar onze klanten en monteer je nieuwe badkamers van A tot Z met uiterste zorg en precisie

Je voert voorbereidende werkzaamheden uit zoals het demonteren van de bestaande badkamer, het aan-of verleggen van leidingen. Nieuwe badkamers maak je perfect passend voor de klant. Ook voer je service-werkzaamheden uit.

Welke klus je ook hebt, je zet je altijd maximaal in voor onze klanten!