Over ons

Totaal Installateur: Wij bieden een totaalpakket voor zowel renovatie, nieuwbouw als utiliteit. Voor al de werkzaamheden kun je bij ons terecht. Onze gespecialiseerde monteurs verzorgen de werkzaamheden naar jouw wens. Uiteraard met kwaliteitsproducten.

Sinds 1950

Kort na de 2e wereldoorlog is Gerrit Bos begonnen met het aanleggen van water en elektriciteit in Putten en omgeving. Al snel groeide het toenmalige installatiebedrijf Bos uit tot een begrip in Putten.
In 2000 verhuisde Bos Installatietechniek naar de Hoge-Eng West 1 om daar te starten met meer werkruimte een showroom/adviesruimte voor badkamers, verwarming etc.

Middelgroot installatiebedrijf

Bos Installatietechniek werkt met een team van rond de 25 mensen en is daarmee van alle markten thuis. Er is één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en de klant kan daardoor vrijwel volledig ontzorgd worden. Bos Installatietechniek staat voor: kwaliteit, duurzaamheid en service.

Duurzaamheid

De term ‘verduurzamen’ kom je overal in het nieuws tegen. Voor ons is verduurzaming al heel lang het gespreksonderwerp met de klant. Al in 2000 hebben wij een warmtepomp geplaatst in ons eigen pand voor zowel verwarming als koeling. Onze jarenlange ervaring hebben wij voor veel klanten mogen inzetten. Vele warmtepompen, zonnepanelen en andere verduurzaming hebben wij toegepast op diverse soorten locaties.

Lees meer

Advies

Voor verduurzaming van zowel een nieuwe of bestaande woning: Wij kijken graag vanaf de eerste plannen mee om een goed advies te geven dat past bij zowel de klant als het pand. Ontwikkelingen en trends nemen we mee in ons advies en installatie ontwerp. Passend advies in een vroeg stadium is belangrijk om zoveel mogelijk maatwerk te kunnen leveren voor alle installaties.

Lees meer
 • Totaalingenieur - & installateur

  Wij bieden een totaalpakket voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Eén aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden.

 • Sinds 1994 duurzaam specialist

  Al sinds 1950 actief in installatietechniek.

 • Leverancier van 40+ A-merken

  Uitsluitend kwaliteitsproducten worden geleverd en/of verwerkt door onze vakmensen.

 • Voor wonen & werken

  Zowel op jouw woon- als werkplek verzorgen wij de verlichting, verwarmings-/ en ventilatiesystemen.