Producten

Volgens afspraak tussen de wereldleiders moet Nederland vanaf 2050 CO2 neutraal zijn. Binnen die tijd moeten we dus allemaal over naar alternatieven. Toepassing van duurzame technieken is voor ons niet nieuw: Al in 2000 hebben wij een warmtepomp geplaatst in ons eigen pand.

PV panelen (zonnepanelen)

Nederlands zonlicht is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. Zonnecellen zetten zonlicht om in elektriciteit. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrij komen. De zonnepanelen die wij toepassen zijn van Europese kwaliteit.

Zijn zonnepanelen wat voor jou? Neem contact op met onze adviseur. Hij informeert je over de diverse mogelijkheden.

Saldering blijft het nu wel of niet

Wat is nu eigenlijk de salderingsregeling:
De salderingsregeling houdt in dat mensen met zonnepanelen de zonnestroom die ze aan het elektriciteitsnet leveren, mogen afstrepen van de stroom die ze afnemen van hun energieleverancier.
Blijft deze regeling:
De eerste kamer heeft in februari besloten dat de salderingsregeling blijft bestaan.

Contact opnemen

Zonneboiler

Een warme douche kan verfrissend zijn. Het douchen voelt extra lekker als je weet dat het water kosteloos is opgewekt, want voor niets gaat de zon op. De besparing met een zonneboiler kan oplopen tot zo'n 40% op je energierekening. Ook is een koppeling met de CV-installatie mogelijk. Bovendien zit er subsidie op de zonneboiler. Het subsidiebedrag hangt af van het type zonneboiler dat wordt gekozen.

Warmtepomp

De warmtepomp biedt de mogelijkheid je huis te verwarmen en van warm water te voorzien op een milieuvriendelijke manier. Ook is het een prima vervanger voor je huidige Cv-ketel. Doordat de warmtepomp warmte onttrekt uit de bodem of buitenlucht levert dit een flinke besparing op. Zo heb je de investering weer snel terug verdiend. Om erachter te komen of je woning geschikt is voor een warmtepomp is een goede opname en een juiste berekening belangrijk om zo tot het juiste advies te komen. Ook de aanleg van de warmtepomp moet op de juiste manier gebeuren. Geschoold en gecertificeerd personeel is hierbij zeer belangrijk. Ook hier kan je subsidie voor aanvragen. Het subsidiebedrag kan oplopen tot €2500,- Stap eens bij ons binnen. Wij vertellen je er graag meer over.

Lage temperatuur systemen

Voor een optimale werking van een warmtepomp is het belangrijk dat je woning of bedrijfspand is voorzien van een lage temperatuur afgiftesysteem, bij voorkeur vloerverwarming. In bestaande situaties is het mogelijk om de vloerverwarming in te frezen. Een andere mogelijkheid is het toepassen van speciale convectoren die geschikt zijn bij een lage aanvoertemperatuur van de warmtepomp. In onze showroom tonen wij diversen modellen die toegepast kunnen worden.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak met onze adviseur.

  • Totaalingenieur - & installateur

   Wij bieden een totaalpakket voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Eén aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden.

  • Sinds 1994 duurzaam specialist

   Al sinds 1950 actief in installatietechniek.

  • Leverancier van 40+ A-merken

   Uitsluitend kwaliteitsproducten worden geleverd en/of verwerkt door onze vakmensen.

  • Voor wonen & werken

   Zowel op uw woon- als werkplek verzorgen wij de verlichting, verwarmings-/ en ventilatiesystemen.