Advies

Aan een goed advies gaat eerst een gesprek vooraf: Wat zijn je wensen en verwachtingen?
Welk budget heb je in gedachten?

Wij kijken naar de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfsgebouw en maken een plan waarin de nieuwste en modernste ontwikkelingen opgenomen zijn. Dit plan bespreken we met jou. Samen maken we een stappenplan om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Jouw wensen zijn onze uitdaging voor het behalen van het juiste resultaat.

Maak een bewuste keuze

Aanschaf van duurzame producten, zoals een warmtepomp of zonnepanelen zijn een flinke investering. Als je investeert wil je dat de producten bereiken wat je is beloofd. Ga daarom niet zomaar met iemand in zee, maar kies voor een betrouwbare installateur, met veel ervaring en goede garanties. Alleen dan geeft je uitgegeven spaargeld het juiste rendement.

  • Adviesgesprek in onze showroom

    In onze showroom vind je producten met mogelijkheden die ervoor zorgen dat een woning of bedrijfsgebouw een beter energielabel ontvangen. Wij kennen deze producten door en door en vertellen je hier graag meer over.

  • Adviesgesprek aan huis

    Is het niet wenselijk voor je om naar onze showroom te komen? Geen probleem! Wij komen naar je toe en brengen tegelijk met ons advies bijbehorende brochures mee.

    0341-351912

Van het gas af: Kan dat ook bij mij?

Eens waren we trots op ons aardgas en werd heel Nederland voorzien van een aardgasnet dat jou nu voorziet van de juiste brandstof voor je Cv-ketel. Inmiddels zijn er nieuwe regels: We moeten van het gas af. De aardbevingen in onze provincie Groningen hebben de doorslag gegeven voor dit besluit maar wat komt daar allemaal bij kijken en welke mogelijkheden zijn er voor jou? Vraag een adviesgesprek aan en wij bekijken de mogelijkheden.

Zonnepanelen waarom?

Omdat je stroom gaat opwekken en terug leveren aan het elektriciteitsnet mag je deze investering doen vrij van BTW. De hele investering telt mee dus ook de montage kosten en de materialen die nodig zijn om de panelen te monteren op je dak. Nu de salderingsregeling blijft is het nog steeds interessant om in zonnepanelen te investeren.
Dit in combinatie met een eventuele (hybride) warmtepomp en opslag van energie maakt dat u lage maandlasten creëert.

Royale subsidie op je warmtepomp

Om goed om te gaan met de aarde waarop wij leven, is het nodig dat we snelle stappen maken als het gaat om verduurzamen. Onze overheid is zich bewust van deze noodzaak en geeft daarom subsidies die jou helpen deze stappen te maken. Afhankelijk van je keuze varieert de subsidie op dit moment van € 1000,- tot € 4.200,-. Wij weten bij welk product de subsidie kan worden toegekend door de overheid en helpen je bij het aanvragen en incasseren van deze subsidie.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak met onze adviseur.