Openingstijden

Maandag 8.00-17.00 uur
Dinsdag 8.00-17.00 uur
Woensdag 8.00-17.00 uur
Donderdag 8.00-17.00 uur
Vrijdag 8.00-17.00 uur
Zaterdag Alleen op afspraak

Bos Installatietechniek

Bos Installatietechniek richt zich op zowel de particuliere als zakelijke markt. We verzorgen installaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Doordat we specifieke kennis hebben van de markt en mogelijkheden zijn we in staat u een gericht advies te geven en u een succesvol product te leveren. 

Totaal Installateur

Bos Installatietechniek is een installatiebedrijf met 1 vestiging in Putten. Het bedrijf telt circa 15 medewerkers. Als totaalinstallateur bieden wij een totaalpakket aan technische diensten en kunnen wij alle techniek in gebouwen zelfstandig ontwerpen, realiseren en beheren. Op deze wijze houdt Bos Installatietechniek het overzicht over het totale installatiepakket en kan zo efficiënt inspelen op de wensen en behoeften van de klant. In de bedrijfsvoering is het kwaliteitsaspect van groot belang. Ook kennis en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om onze producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. 

Eén adres voor al uw werkzaamheden en dat is wel zo handig. Wij bieden een totaalpakket voor zowel renovatie, nieuwbouw als utiliteit. Vooraf kan door ons een plan worden gemaakt, voorzien van een goed advies. Onze gespecialiseerde monteurs kunnen naar uw wensen het werk uitvoeren. Uiteraard met kwaliteitsproducten en leuke prijsaanbiedingen.

Voor ideeën en advies

Speciaal voor u hebben wij een show/advies ruimte. Hier kunt u terecht met al uw vragen. Ons advies is kosteloos. Diverse producten en vele nieuwtjes kunnen wij u laten zien. Zo hebben wij een opstelling van cv-ketels, gashaarden, houtkachels, sanitair en accessoires, verlichting en schakelmateriaal. Samen met u kiezen we de juiste cv-ketel en ontwerpen we de mooiste badkamer.

Afhaalbalie

Ook de doe-het-zelvers kunnen vooruit. Ons uitgebreide magazijn is voorzien van een afhaalbalie waar alle installatiematerialen en artikelen, zoals sanitair, radiatoren, schakelmateriaal etc. verkrijgbaar zijn tegen aantrekkelijke prijzen.

Duurzame energie

De laatste jaren hebben we niet stilgezeten. We hebben voor u de mogelijkheden onderzocht om veel energie te besparen en een steentje bij te dragen aan een goed milieu. Laat u informeren over de warmtepomp. Verwarming of koeling die uit de aarde worden onttrokken. Een werkende installatie vindt u in onze showroom. Mogelijkheden zoals zonne-energie en warmte terugwinning zijn bij ons ook zeker niet onbekend.

Vakmanschap

Kwaliteit is nummer één. Een badkamer of een cv-ketel schaft u niet ieder jaar aan. Daarom moet het installatiewerk perfect zijn. Wij als erkend waarborg installateur staan garant voor kwaliteit. Wij zijn in het bezit van de vakbekwaamheids diploma ‘s voor gas, water, cv en elektrawerk. Tevens zijn wij lid van Uneto VNI. Monteurs worden jaarlijks bijgeschoold in nieuwe technieken. Als erkend leerbedrijf leiden wij leerlingen op in kwaliteit en kennis van zaken.

Gespecialiseerd in koperen en zinken dakwerk

Als één van de weinigen in de regio zijn wij gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en bekleden van daken in koper of zink. Niet alleen het verwerken van de materialen is belangrijk, maar ook de dakconstructie en ventilatie spelen een belangrijke rol voor een lange levensduur.

Vragen?

Maak direct een vrijblijvende afspraak of vraag een gratis offerte op. 

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen