Jan van Asselt en Evert Bos bundelen de krachten bij Bos Installatietechniek

Nieuws
Bos Installatietechniek-Evert Bos-Jan van Asselt-samenwerking

Bos Installatietechniek staat voor kwaliteit, service en duurzaamheid. Voor continuïteit van het bedrijf en om ook in de toekomst voorop te lopen bij ontwikkelingen, is de directie uitgebreid. Evert Bos en Jan van Asselt bundelen kennis en krachten en gaan het bedrijf samen verder leiden. Per 1 januari 2021 treden ze als compagnons naar buiten.

Van Asselt (42) is nu gelijkwaardig partner geworden van het bedrijf waar hij 20 jaar geleden binnenkwam. In die periode heeft hij veel functies uitgevoerd. ,,In februari 2001 ben ik hier begonnen als monteur installatietechniek. Na drie maanden deed ik calculatie- en tekenwerk en later ben ik doorgegroeid naar werkvoorbereider en projectleider.”





De laatste jaren was de Elspeter al aanspreekpunt voor het bedrijfsleven bij projecten in luxe villabouw, utiliteitsbouw en seriematige woningbouw. Hij was al bij veel beslissingen nauw betrokken. Samen verder gaan was daarom een logische stap voor zowel Bos als Van Asselt. Die zegt daarover: ,,Ik was al een tijd de rechterhand van Evert. Mijn functie verandert van medewerker naar werkgever. We dragen dus nu samen de verantwoordelijkheid voor het gehele bedrijf en het personeel.”

Evert Bos (51) werkt als ‘tweede generatie’ al ruim 30 jaar in het bedrijf, dat 70 jaar bestaat. In 1992 is de Puttenaar mede-eigenaar geworden, op het moment dat zijn vader terugtrad. Sinds 2000 is het bedrijf van hem en zijn vrouw Diane. Zij zijn ‘super blij’ met de samenwerking met Van Asselt, die goed is voor de continuïteit van het bedrijf. ,,We bundelen onze kennis en krachten omdat er vandaag de dag veel van ons gevraagd wordt in nieuwe duurzame technieken. We lopen best wel voorop en dat willen we in de toekomst zo houden.’’

Duurzaamheid

De focus van Bos Installatietechniek ligt dan ook op duurzame energie. Van Asselt: ,,We zijn als totaalinstallateur al 20 jaar actief in duurzame technieken. Daarbij hoort ook verduurzaming van bestaande woningen en advies daarover. Particulier en ondernemer kunnen bij ons terecht voor al het installatiewerk, maar ook voor duurzame installaties, zoals warmtepompen, zonnepanelen en energiezuinige verlichting.”

Bos: ,,Ook realiseren we badkamers voor zowel particulieren als projecten. In de showroom van ons pand staan diverse badkamers, ketels en warmtepompen opgesteld om klanten te kunnen adviseren.”

Bos staat ook voor kwaliteit en service. ,,We ontzorgen de klant en nemen het totaalplaatje op ons, van ontwerp tot en met uitvoering. Voor de installatietechniek en het bouwkundige deel heeft de klant één aanspreekpunt. Door deze stap van samen verder gaan, zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Op zoek naar een nieuwe droombadkamer of naar een passende (duurzame) installatie voor jouw huis? Wij staan graag voor je klaar! Stuur ons een bericht of bel 0341-351912.

 

Dit artikel is geschreven door Marco Jansen en overgenomen uit de Puttenaer.