Je bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom.

Op goede vrijdag zijn we geopend van 10:00 tot 14:00 uur.

De paasdagen zijn wij gesloten.

Wij staan graag voor je klaar! Stuur ons een bericht of bel 0341-351912.

 

 

Bos Installatietechniek staat voor kwaliteit, service en duurzaamheid. Voor continuïteit van het bedrijf en om ook in de toekomst voorop te lopen bij ontwikkelingen, is de directie uitgebreid. Evert Bos en Jan van Asselt bundelen kennis en krachten en gaan het bedrijf samen verder leiden. Per 1 januari 2021 treden ze als compagnons naar buiten.

Van Asselt (42) is nu gelijkwaardig partner geworden van het bedrijf waar hij 20 jaar geleden binnenkwam. In die periode heeft hij veel functies uitgevoerd. ,,In februari 2001 ben ik hier begonnen als monteur installatietechniek. Na drie maanden deed ik calculatie- en tekenwerk en later ben ik doorgegroeid naar werkvoorbereider en projectleider.”

Familiebedrijf Bos Installatietechniek bestaat dit jaar 70 jaar. Evert Bos (51) uit Putten is van de tweede generatie en sinds 1992 mede-eigenaar, samen met zijn vrouw Diane Bos-van Beek. Zijn vader Gerrit Bos begon het bedrijf in 1950.

Dit jaar was het tijd voor een nieuwe huisstijl en vervanging van het ruim dertig jaar oude logo. Henry Hennipman heeft met Movivo marketing & vormgeving een nieuwe huisstijl ontworpen. Het bedrijfspand is in een nieuw jasje gestoken, de bedrijfswagens zijn opnieuw beletterd en er is een nieuwe website. ,,Henry heeft er iets moois van gemaakt met een eigentijdse uitstraling”, aldus Evert Bos. Bos Installatietechniek is een middelgroot installatiebedrijf met ruim twintig medewerkers en is totaalinstallateur voor particulieren, aannemers en bedrijven. Het bedrijf bestaat uit drie takken: Bos Badkamers, Bos Duurzame energie en Bos Installatietechniek.