Historie

Bos Installatietechniek 1950 tot 1997

Kort na de tweede wereld oorlog is Gerrit Bos begonnen met het aanleggen van water en elektriciteit in Putten en omgeving. Al snel groeide Installatiebedrijf G. Bos uit tot een begrip in Putten. Vanuit een kleine bedrijfsruimte aan de Ruwendaalseweg 16 werden de activiteiten uitgevoerd. Vele opdrachtgevers wisten Installatiebedrijf G. Bos te vinden voor aanleg van installatiewerk in hun woning of bedrijfspand. Door een gezonde en gestage groei werd er diverse keren verbouwd en uiteindelijk werd de locatie te kleinen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe en betere locatie.

Bos Installatietechniek 1998 tot 1999

In 1998 werd een stuk grond aangekocht op de Hoge Eng in Putten. Hier werd nieuwbouw gerealiseerd met een magazijn, werkplaats, kantoren en een showroom met adviesruimte.

Bos Installatietechniek 2000 tot 2007

In 2000 werd het nieuwe pand op de Hoge Eng na een feestelijke opening in gebruik genomen. Door een voortzettende groei van het bedrijf zowel in opdrachten maar ook in specalisatie van met name duurzame installaties zoals warmtepompen, zonne energie en energie zuinige verlichting werd na 7 jaar het gebouw te klein. Nieuwe plannen werden ontworpen voor uitbreiding op dezelfde locatie.

Bos Installatietechniek 2008 tot 2010

In 2008 werd het pand uitgebreid met een groter magazijn en extra kantoorruimten. Optimaal kunnen nieuwe opdrachten worden ontworpen, gecalculeerd en voorbereid worden. Materialen die nodig zijn voor de uitvoering van het project kunnen voldoende worden opgeslagen in het magazijn. In 2009 werd een geheel vernieuwde showroom met adviesruimte gerealiseerd onder de naam Instalcenter Bos. In onze showroom is nu constant  een adviseur / verkoper aanwezig voor advies en verkoop van badkamers, cv ketels en overige installatiewerkzaamheden. Voor de doe het zelver is een afhaalbalie aangebracht.

Bos Installatietechniek 2011 tot ..................

Wij zijn klaar voor de toekomst. Dagelijks verdiepen wij ons in de mogelijkheden van nieuwe technieken en duurzame oplossingen in de installatietechniek. Zo kunnen wij elke opdrachtgever adviseren in hun wensen en plannen. Na een doordacht ontwerp kunnen wij een complete installatie realiseren voor (luxe)woningbouw, industrie en utiliteit. Onze monteurs worden bijgeschool in het toepassen van de nieuwste technieken en producten.

Vragen?

Maak direct een vrijblijvende afspraak of vraag een gratis offerte op. 

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen