Inspectie

U kunt bij ons terecht voor specifieke inspecties en keuringen. Denk hierbij aan: periodieke-, onderhoud,- en NEN 3140 inspecties. Neem direct contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.

NEN 3140 keuringen

Om een veilige omgeving voor zowel personeel als bezoekers in uw pand te garanderen, is het van belang dat uw elektrotechnische installaties voldoen aan de gestelde eisen conform de arbowet en de NEN 3140. Hiervoor dienen periodieke inspecties en metingen aan de installaties te worden uitgevoerd. Bos Installatietechniek kan als erkend installateur een gecertificeerde NEN 3140 inspectie voor u uitvoeren.

Korting op verzekering

Bos Installatietechniek werkt voor de NEN 3140 inspectie met speciaal opgeleide medewerkers, die hun bevindingen vastleggen in een gedetailleerd inspectierapport. Met een NEN 3140 inspectie kunt u bij uw verzekering en de Arbeidsinspectie aantonen dat uw installatie voldoet aan alle veiligheidseisen. Met een na een NEN 3140 inspectie goedgekeurde installatie kunt u bovendien vaak korting krijgen op uw brandverzekering.

Thermografie

Thermografie is een unieke techniek om warmtestraling zichtbaar te maken. Met behulp van een infrarood camera kunnen bij een thermografische inspectie slechte elektrische verbindingen en/of overbelasting van een installatie zichtbaar worden gemaakt. Zonder het bedrijfsproces te onderbreken, bieden wij snel en efficiënt inzicht in de conditie van een installatie. Dit geeft de mogelijkheid om plotselinge bedrijfsuitval door bijvoorbeeld brand of storingen vóór te zijn. Een veilig idee!

Noodverlichting keuring

Het is belangrijk dat bij noodsituaties alle personen die zich in een gebouw bevinden, blindelings kunnen vertrouwen op de noodverlichting. Deze noodverlichting moet elk jaar worden gecontroleerd. Bos Installatietechniek controleert uw noodverlichtingsinstallatie op de goede werking en functionaliteit. Het preventief vervangen van lichtbronnen en accu's behoort bij deze controle.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen